Otkriveno kad se Burton spetljao s ljubavnicom

Foto: Guliver Image/ Getty Images

NEKOĆ najčudniji par Hollywooda nedavno je obznanio javnosti kako više nisu zajedno. Popularni redatelj Tim Burton je, naime, varao svoju suprugu s osobnom asistenticom Berenice Percival, s kojom je inače poslovno surađivao posljednje tri godine.

Glumica i redatelj bili su u izvanbračnoj vezi 13 godina, u kojoj su dobili dvoje djece.

Podsjetimo, prve sumnje koje su ukazivale da nešto nije u redu s njihovim brakom, izazvao je Burton kojega su paparazzi uhvatili u zagrljaju s Percival 2013. godine.

Helena je njihov prekid navodno jako teško podnijela te je Timu prethodno dala mnogo šansi " da se sredi" i pritom pokuša popraviti njihov odnos.

Tim je pak sreću pronašao u zagrljaju mlađe žene, s kojom sada živi u Londonu, a Daily Mail prenosi kako se Percival  nakratko pojavljuje u jednoj od scena njegovog novog igranog filma "Big Eyes", inače prvom u posljednjih 13 godina, u kojem ne glumi njegova muza, Helena Bonham Carter.

Strani tabloidi pišu kako su se Percival i Burton zbližili upravo na snimanju ovog filma u Vancouveru. Tako anonimni izvor tvrdi kako se nisu odvajali jedno od drugog te da je Vancouver vjerojatno mjesto gdje su započeli svoju vezu.

Pročitajte više