Otkriveno kako je Clarkson izvrijeđao producenta BBC-ja: Bijesni ispad, psovke, udarac i šavovi

Foto: Guliver Image/Getty Images

VIJESTI o slučaju Jeremyja Clarksona ne prestaju stizati.

Nakon što se voditelj sam oglasio preko kolumne u The Sunu, Mirror javlja detalje o okršaju između njega i producenta Oisina Tymona.

Otprije je poznato da se Clarkson na producenta obrušio zbog nedostatka toplog obroka nakon cjelodnevnog snimanja, a prema najnovijim informacijama voditelj je producenta nazvao "lijenom irskom pičkom" prije nego što ga je udario. Udarac mu je raspuknuo usnicu zbog čega je morao na šivanje u bolnicu, a sve se to zbilo nakon Clarksonovog "40-minutnog ispada".

Mirror piše da je upravo te detalje otkrila interna istraga na BBC-ju, ali i dodaju da će Clarkson pred disciplinarnom komisijom zanijekati ksenofobne izjave.

Ranije ovog tjedna očevidac svađe kazao je da se Clarkson razbjesnio kad se nakon cijelog dana snimanja vratio i hotel i saznao da ne može dobiti odrezak za večeru jer je kuhar otišao kući. Umjesto toga ponuđena mu je juha i izbor hladnih narezaka. To je dovelo do svađe između njega i producenta, a na kraju je jedan od zaposlenika hotela Clarksonu ipak spravio željeni odrezak.

Mirror piše i da će jedna od tvrdnji pred komisijom biti ona da je Clarkson prijetio Tymonu otkazom te mu kazao: "Sutra ćeš biti na ulici. Pobrinut ću se da više nemaš posao".

Ipak, za službene detalje morat ćemo pričekati, budući da su odvjetnici odbili dati bilo kakve izjave sve dok istraga ne bude i službeno završena.

Pročitajte više