Otkriveno kako su se upoznali Severina i novi dečko: "Bila je to ljubav na prvi pogled"

Foto: Instagram

SEVERINA je svog novog dečka Igora Kojića upoznala nakon njenog posljednjeg koncerta u beogradskom Sava centru 26. veljače. Upoznao ih je zajednički prijatelja, a između pjevačice i bivšeg golmana koji danas radi kao sportski menadžer u Beču rodila se ljubav na prvi pogled, piše Puls Online.

Nakon koncerta Severina je na Facebooku napisala: "Zahvaljujem publici u Sava Centru što su mi omogućili da održim koncerte pune topline i bliskosti... To je ono što najviše volim, kad smo blizu i kad se grlimo. Do sljedećeg susreta živjet ću u mislima na ove dvije večeri".

Je li emotivnoj objavi kumovao susret s Kojićem, zna samo ona. 

 

Zahvaljujem publici u Sava Centru što su mi omogućili da održim koncerte pune topline i bliskosti... To je ono sto najvi...

Posted by Severina Vučković on 26. veljača 2015

Izvor blizak novopečenom paru ispričao je da su od tog susreta zajedno.

"Iskre su između njih sjevnule na prvi pogled i otada su zajedno. Ljubav na daljinu održavaju putem društvenih mreža, u kontaktu po cijeli dan, a svaki slobodan trenutak koriste i da se vide", tvrdi.

Kojić često dolazi u Zagreb kako bi vidio pjevačicu, a posljednji su se put susreli prošlog vikenda, kad se Severina vratila s nastupa u Kanadi. Tada su zajedno u jednom zagrebačkom restoranu proslavili njen 43. rođendan, koji je bio tjedan ranije. 

Pročitajte više