Otkriveno tko je djevojka s kojom je Mick Jagger viđen nakon smrti L´Wren Scott

Foto: JLP

PRIJE nekoliko dana svijet je obišla vijest o djevojci s kojom je Mick Jagger samo tri mjeseca nakon smrti svoje djevojke L'Wren Scott viđen na balkonu svog penthousea u Zurichu.

A sad je otkriveno da je u pitanju 27-godišnja balerina Melanie Hamrick, koja je 70-godišnjeg pjevača Rolling Stonesa upoznala nekoliko dana prije nego što je 49-godišnja L'Wren pronađena mrtva u svojem stanu u New Yorku.

U danima u kojima su Stonesi svirali u Zurichu, Hamrick je boravila s Mickom u njegovu stanu, a iako se pitalo da je u pitanju samo kratkoročna romansa s djevojkom koju je pokupio u noćnom provodu, Mirror tvrdi da su se njih dvoje upoznali 6. ožujka u Japanu, kad su Stonesi došli svirati u Tokio.

Tjedan dana prije koncerta, 25. veljače Jagger je bio na posebnoj izvedbi baletne trupe u Tokiju, koju je organizirala američka ambasadorica u Tokiju, Caroline Kennedy, ali Hamrick tamo nije bila te su se upoznali tek kasnije.

Hamrick sebe opisuje kao "šašavu i čudnu", a neimenovani izvori za Mirror su izjavili da su njezini prijatelji iznenađeni što je stigla u Švicarsku te vjeruju da je doputovala sama. "Čak i kad su objavljene fotografije Mel je jedva promolila glavu iz stana. Mnogi misle da je njihov susret u Zurichu bio slučajan".

Pročitajte više