Otkriveno tko je "hipster policajac" koji je zaludio internet... I uopće nije hipster

Foto: Twitter

POLICAJAC znan samo kao #HipsterCop postao je poznat diljem planeta, a njegov identitet napokon je otkriven. I uopće nije hipster.

Peter Swinger je policajac čije su fotografije u ponedjeljak postale hit na internetu, nakon što je radio na osiguravanju skupa u Londonu.

Stotine urnebesnih memeova pojavilo se na društvenim mrežama, a svi su bili uvjereni da je misteriozni policajac hipster. No ovaj otac troje djece i bivši vojnik ne može biti dalje od toga.

Umjesto da je ljubitelj svega organskog, umjetničkog i veganskog, gotovo dva metra visoki Pete je oženjeni otac troje djece, koji u slobodno vrijeme čita fantasy romane i sluša Meat Loaf.

"Peter definitivno nije hipster. On je pravi obiteljski čovjek koji voli čitati i voziti svoj motocikl", rekao je bliski član obitelji.

Petera cijela strka koja se podigla na društvenim mrežama zabavlja, piše Daily Mail.

"Cijela obitelj se smije tome, a i kolege ga zezaju zbog toga. On sigurno ne sluša hipstersku glazbu. Njegov ukus je jako eklektičan, a jedini umjetnik za kojem znam da ga jako voli je Meat Loaf. Svi članovi obitelji zezaju ga zbog brade i brkova, no on se na to ne obazire. Drži do svoje privatnosti, no ovo sve ga zabavlja", rekao je član obitelji.

Peterov kolega Nathan Shickle čak je na Twitteru objavio fotografiju s njim, zezajući se da su fanovi to jedva čekali. 

Pročitajte više