Ovakve zavrzlame rezervirane su samo za Courtney Love

Foto: Guliver Image/Getty Images

"KRALJICA skandala" Courtney Love ponovo se našla u medijima i to zahvaljujući jednoj prilično zanimljivoj "financijskoj priči".

Naime, Daily Mail piše da je 49-godišnja rokerica i udovica Kurta Cobaina "nimalo pametno zaposlila kriminalce da pronađu njezine bankovne račune u Velikoj Britaniji, budući da se ona nije mogla sjetiti detalja oko njih".

Vjeruje se da je Love u razdoblju između 2006. i 2008. godine otvorila čak 10 različitih bankovnih računa, ali je u međuvremenu zaboravila njihove brojeve, pinove, pa čak i u kojim su bankama otvoreni. Ali, bila je uvjerena da je na njih "položila milijune funti, do koji više nikako nije mogla doći", izjavio je neimenovani izvor.

Nakon toga zatražila je pomoć privatne istraživačke tvrtke Greymans koja je u "slučaju Love" angažirala privatnog detektiva Adama Johna Spearsa. On je pak kao svog pomoćnika zaposlio Daniela Summersa koji je bio zadužen za pronalazak "izgubljenih računa". Njih su dvojica 2009. godine bili među petoricom osumnjičenih u velikoj prevari koja je, između ostalog, uključivala i krađe s bankovnih računa. Obojica su priznali krivnju i osuđeni su prošle godine.

Na "slučaju Love" radili su u lipnju 2008. godine, a račune su uspjeli pronaći. Ipak, na svakom od njih nalazilo se tek po nekoliko funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.