Ovisna, zaluđena i odlučna: Potrošila golemu količinu novca da bi izgledala kao Pamela Anderson

Foto: Twitter

S NJEZINIM preplanulim tenom, platinastom kosom, "nabujalim" grudima i usnama vrlo bi lako bilo zamijeniti 28-godišnju Carolyn Anderson za legendu "Baywatcha", Pamelu Anderson.

A to je točno ono čemu se ova djevojka iz Liverpoola i nada, budući da je dosad potrošila 20.000 funti (180.000 kuna) na plastične operacije i kozmetičke zahvate pomoću kojih će izgledati što sličnije slavnom seks simbolu '90-ih. Štoviše, Carolyn je profesionalna "dvojnica" koja kao Pamela pozira u "privatnim prigodama i na društvenim događanjima u Liverpoolu". A kako bi bila još vjerodostojnija najavljuje da će uskoro oko ruke, baš kao i Pamela, tetovirati bodljikavu žicu.

Dosad je ubrizgala botoks, filere, bila na izbjeljivanju zubiju, a redovito si ubrizgava i Melanotan II, tekućinu za tamnjenje koju nisu odobrile zdravstvene organizacije. U solarije odlazi otkad je imala 10 godina, budući da je s Pamelom opsjednuta od najranijeg djetinjstva.

Zbog želje za transformacijom stradalo je i njezino zdravlje: nakon povećanja grudiju 2004. godine umeci su joj se rasprsnuli zbog topline u solariju u kojem danas provodi i do 15 sati tjedno. Bilo joj je potrebno sedam operacija kako bi popravila nastalu "štetu", ali to je nije zaustavilo u želji da bude što sličnija Pameli.

O svojoj je ovisnosti o tamnjenju za britanski Mirror ispričala: "Priznajem, navučena sam. Ja sam tanoreksična. Ali ne bih mogla živjeti bez tamnijeg tena - on je dio onog što ja jesam. I nikad ne bih izašla iz kuće svijetla. Kad sam bila mala običavala sam gledati 'Baywatch' i razmišljala samo o tome koliko je ona lijepa. Postala sam malo opsjednuta njome u svojim tinejdžerskim godinama te onda ponovo gledala sve epizode serije. Jednostavno mislim da je ona super. Bilo koja žena može imati plavu kosu i velike grudi, ali ona je uspjela zadržati pažnju javnosti desetljećima. To je više od izgleda - ona ima karizmu i intrigira ljude. To je ono što volim kod nje i želim oponašati".

Više Carolynih fotgrafija možete pronaći na Twitteru ili njezinoj službenoj stranici.

Pročitajte više