Ovo je definitivno bio najčudniji izbor za Miss Amerike

Screenshot: YouTube
 
JUČER je održan izbor za Miss Amerike, vrlo vjerojatno najbizarniji od dosad održanih, a to je i mišljenje američkih medija koji kao da se natječu u sastavljanju liste najčudnijih trenutaka s izbora.
 
Pobjednica izbora je Miss New Yorka, Kira Kazantsev, koju je do pobjede dovela u najmanju neobična izvedba s crvenom plastičnom čašom kojom je udarala u pod dok je pjevala Pharellov hit "Happy". Izvedba je poprilično naljutila gledatelje, no ona se nije dala, i, čini se, time osvojila žiri.
 
 
No, čestitke ne idu samo na njenu adresu. Da se kojim slučajem birala Miss bizarnosti, bilo bi uistinu teško odabrati jer je konkurencija bila jaka.
 
Od kandidatkinja s neobičnim nadimcima, obožavateljica žirafa, preko missice koja je kao mala "ošamarila morskog psa" i one kojoj je najdraža slavna osoba "Pinterest", pa sve do neobičnih pitanja žirija. Naime, mnogi su se iznenadili kada je jedna od kandidatkinja upitana kako bi riješila problem s ISIS-om, a to je, složili su se mnogi, poprilično neobično pitanje za jedno natjecanje ljepote.
 
Međutim, simpatije mnogih osvojila je Miss Ohio koja je sa svojim pomalo jezivim nastupom postala viralni hit, a ostat će zapamćena i kao prva missica koja je nakon nešto manje od 50 godina publiku pokušala osvojiti trbuhozborstvom.

Pročitajte više