Ovo je naslovnica koja će vas šokirati i zadiviti

Foto: Instagram/Women's Weekly

NAVIKLI smo da nas s naslovnica ženskih magazina gledaju fotošopirana lica holivudskih starleta i traženih manekenki.

Australski Women's Weekly odlučio je prekršiti to pravilo i na naslovnicu za svoj novi broj staviti hrabru ženu koja će nas inspirirati.

26-godišnja Turia Pitt prije tri godine u požaru je zadobila opekline na 65 posto tijela. 864 dana provela je u bolnici boreći se za život, a zbog ozljeda je bila na više od 100 operacija.

"Kada smo fotografirali Turiju za naš panel, bilo je jasno od trenutka kad je sjela ispred kamere da će naslovnica za srpanj biti njezina. Svaki pokušaj da se opiše njezina magija i ljepota izgubi se u mnoštvu klišeja. Nikada nisam upoznala tako nevjerojatnu osobu", rekla je izvršna urednica Helen McCabe.

"Naslovnica je velika čast. Za mene ona šalje poruku da je samopouzdanje izjednačeno s ljepotom. Postoji toliko žena koje su lijepe, ali nemaju samopouzdanja", kaže Turia koja je nakon oporavka počela raditi kao motivacijski govornik.

U budućnosti planira vjenčanje i djecu sa svojim dečkom Michaelom s kojim je u trenutku nesreće bila u vezi tri godine. On je čitavo vrijeme oporavka bio uz nju i nikada nije pomislio na to da ju ostavi: "Ona je još uvijek Turia. Ljudsko biće. Koža joj je možda malo drugačija, ali ona je još uvijek osoba u koju sam se zaljubio".

Turia priznaje da bez njega ne bi preživjela: "Osjećam se blagoslovljeno jer ga imam u svom životu. Još uvijek imam dane kada sam tužna, ali onda me on zagrli i kaže 'izgledaš lijepo'. Jednostavno ne znam što bih bez njega. Bio je uz mene svaku minutu, svaki dan, pomagao mi, hrabrio me". 
 

Pročitajte više