Ovo je pravi izlazak: Izašao u lokalni klub, a probudio se u Parizu!

Foto: Twitter

DEVETNAESTOGODIŠNJI Luke Harding postao je prava senzacija, ne samo u Velikoj Britaniji već i u ostatku svijeta, nakon što se priča o njegovom izlasku pojavila u gotovo svim medijima prikupivši stotine tisuća lajkova.

Naime, Luke je krenuo obilaziti klubove u rodnom Oldhamu, a posljednje čega se jasno sjeća bio je posjet noćnom klubu Tokyo Project. Nakon toga stvari postaju maglovite, a Luke se idućeg jutra budi u WC-u aerodroma Charles de Gaulle u Parizu.

Umjesto da pođe kući kao i ostali njegovi prijatelji, Luke je nakon izlaska iz kluba taksistu rekao da ga odveze na aerodrom gdje se u posljednji tren ukrcao na jutarnji let za Pariz nakon što je mobitelom uspješno rezervirao kartu. Uz sve to, kod sebe je imao i putovnicu.



Njegova je objava na Twitteru postala viralna. "Ne sjećam se leta. Ovdje je sve tako jebeno skupo", napisao je Luke koji je unatoč visokim cijenama uspio priuštiti si kavu i croissant u jednom pariškom kafiću, a budući da je imao još malo vremena od leta nazad, odlučio je posjetiti i Eiffelov toranj, ali red je bio predug pa je odustao.

Njegov je preskupi izlazak završio u Manchesteru, večer kasnije, a na aerodromu ga je dočekala mama i odvezla ga kući.   

Pročitajte više