Ovo je priča za sve one kojima je falilo romanse u "Mad Maxu" (i jako je romantična)

Foto: Twitter

SVI ONI koji nisu bili zadovoljni ljubavnom pričom u novom "Mad Maxu", bit će oduševljeni ovom romansom sa snimanja.

Naime, iza scene odvijala se prava ljubavna priča: dvojnici Mad Maxa (Tom Hardy) i Furiose (Charlize Theron) zaljubili su se i vjenčali.

Dane Grant, kaskader koji je mijenjao Hardyja, ovo je o svojoj supruzi Dayni, kaskaderki koja je mijenjala Theron, za Telegraph kazao: "Sjećam se kad sam je prvi dan upoznao u teretani u kojoj smo vježbali. Primijetio sam je iz svih pravih razloga", objasnio je 37-godišnjak i dodao: "Svaki put kad smo radili zajedno bilo je fantastično, ali ništa nije bilo tako dobro kao vježbanje prve scene tučnjave. U filmu je to prvi put kad Max sretne Furiosu i oni se sukobe u sekvenci koju smo uvježbavali tjednima".

Stotine (koreografiranih) udaraca kasnije Dane i Dayna su se zaljubili, a danas su u brak i već imaju 14-mjesečnog sina.

A ako se čudite kako su tako brzo zasnovali obitelj, sjetite se da je veći dio novog "Mad Maxa" sniman 2012. godine.

I oni nisu jedini par koji se spojio na snimanju najhvaljenijeg akcijskog filma godine - Riley Keough, koja je glumila crvenokosu mladenku, udala se za dvojnika Doof Warriora, tipa koji je svirao električnu gitaru/bacač plamena na jednom od vozila.

 

Pročitajte više