Ovo je teško gledati: Bez blesimetra ostala zarobljena u minutu i pol "voditeljske noćne more"

Screenshot: YouTube

OTKAZIVANJE blesimetra jedna je od noćnih mora svakog voditelja, a ovoj se australskoj voditeljici ta noćna mora i ostvarila.

Naime, kada je voditeljici Helen Kapalos usred čitanja vijesti otkazao blesimetar, započela je minutu i pol duga agonija s kojom se hrabro borila, ali sve se na kraju svelo na zamuckivanje i neugodne pauze koje su za voditeljicu vjerojatno trajale cijelu vječnost.

Isprekidane i besmislene rečenice bile su sve što je bez unaprijed pripremljenog teksta uspjela izgovoriti.

"Premijer Kevin Rudd uskoro će dobiti rezultate, a istog je mišljenja... I sada ćemo se morati prebaciti na drugu priču... Ali jako je zanimljivo u Canberri. Naravno, nastavit ćemo vas izvještavati tijekom večeri, ali uskoro ćemo prijeći na ankete. A sada se prebacimo na muslimana koji je želio postati radikal... Žao mi je, ali moramo prijeći na nešto drugo... No, sve se to događa u Canberri kao što možemo vidjeti... A sada na muslimana koji je želio... Ispričavam se", samo je mali dio onog što su gledatelji "The Today Tonighta" mogli čuti.

Voditeljica se kasnije na Twitteru ispričala gledateljima zbog ove "katastrofe", a video njene borbe pojavio se na YouTubeu i u kratkom vremenu skupio preko milijun glednja.

Pročitajte više