Ovo smo čekali: Pogledajte necenzurirani foršpan za "The Man With the Iron Fists"

KADA na filmu zajedno rade RZA i Quentin Tarantino, očekujemo iznimne rezultate, što smo, na posljetku i dobili u slučaju "Kill Billa", za čiji je soundtrack zaslužan upravo RZA.

Sada nam se RZA predstavlja kao filmski autor, i kao što već neko vrijeme znamo, ovaj ključni čovjek Wu-Tang Clana bacio se na kung fu žanr. Film se zove "The Man With the Iron Fists", RZA potpisuje režiju i scenarij, dok se u glavnim ulogama pojavljuju oskarovac Russel Crowe, Lucy Liu, Pam Grier i bivši WWE šampion Batista.

Scenarij za "The Man With the Iron Fists" su napisali RZA i Eli Roth, publici znan kao Donny "The Bear Jew" Donowitz" iz "Inglorious Basterds" i redatelj "Hostela". Obojica su zaljubljenici u kung fu žanr, a za pisanje scenarija ovog filma bili su očito inspirirani klasicima poput "Master of the Flying Guillotine". Radnja je jednostavna: u vremenu feudalne Kine, lokalni kovač koji izrađuje oružje za svoje selo mora stati u obranu tog sela protiv razbojnika.

Trailer nam najavljuje film u kojem imamo ubojite konkubine, lika koji se pretvara u metal, leteća sječiva i borbe klanova, a za glazbenu podlogu zaslužni su The Black Keys, Wiz Khalifa i Wu-Tang Clan. Svjetska premijera zakazana je za 26. listopada.

Pročitajte više