Pamela Anderson otvoreno o svojoj bolesti: Uskoro ću se potpuno izliječiti

Foto: Splash

48-GODIŠNJA Pamela Anderson otvoreno je progovorila o liječenju od hepatitisa C od kojega boluje gotovo 16 godina i u svojoj izjavi za magazin People istaknula da bi se uskoro mogla potpuno izliječiti, zahvaljujući novom medicinskom tretmanu koji je nedavno odobrila američka Agencija za hranu i lijekova.

"Kada sam saznala da imam hepatitis C, to mi je zvučalo kao smrtna presuda. S godinama sam naučila kako to prihvatiti, međutim, iako djelujem kao čvrsta osoba, cijelo ovo vrijeme to je poput tamnog oblaka koji se nadvio nad moj život. Ali radila sam na sebi puno i probala različite tretmane, a sad je tu novi lijek koji je FDA konačno odobrila. Mogla bih biti izliječena kroz mjesec dana", kaže Anderson.

Kako je izjavila ranije, hepatitisom C zarazila se nakon što je s bivšim suprugom, Tommyjem Leejem, dijelila iglu za tetoviranje. "Nasreću, nemam nikakva ozbiljna oštećenja jetre niti ikakve simptome. Živim normalnih životom, no to ne znači da ne bih imala probleme u budućnosti", kaže Anderson te dodaje: " Osjećam se odlično i jako sam uzbuđena".

Na društvenim mrežama i u medijima mnogi su joj obožavatelji nakon ove izjave izrazili podršku i poželjeli sreću.

 

 

Pročitajte više