Pamelin suprug dobio zabranu pristupa, gušio ju tijekom seksa

Foto: Guliver Image/Getty Images

SUD JE Pameli Anderson odobrio zabranu pristupa za supruga Ricka Salomona, a u sudskim dokumentima stoji da ju je Salomon pokušao ugušiti i zadaviti tijekom seksa, piše TMZ.

Osim toga 47-godišnja Pamela zatražila je i razvod braka, dok je Salomon (također 47-godišnjak) tražio da se brak poništi. U zahtjevu za zabranu pristupa stoji da se nasilni događaj zbio u siječnju pri čemu je Salomon za vrijeme snošaja pokušao udaviti glumicu te joj je preko glave stavio jastuk. Navodi se i da ju je osim toga često nazivao pogrdnim imenima kao što su drolja ili kurva.

S druge strane, TMZ piše da Salomon kao razlog za traženje poništenja braka navodi činjenicu da je Pamela imala pobačaj. "Nisam znao da je ona serijski ubojica djece i da bi trebala biti u zatvoru", navodno je napisao. U dokumentima stoji i mail u kojem piše da ga je Pamela, kad je prvi put bio u braku s njom, molila da imaju dijete.

Uključena je i poruka u kojoj stoji: "Nikad mi nisi priznala da si pobacila dijete kad si bila udana za Kida Rocka. Čuo sam da si i njega molila da te napumpa. Čuo sam i da se to s njim dogodilo dvaput".

Anderson je 12. veljače po treći put od njihovog sklapanja braka u siječnju 2014. zatražila razvod od Salomona, navodeći nepomirljive razlike. U isto vrijeme pokeraš Salomon predao je zahtjev za poništenje braka, dodajući i da ga je ona "na prevaru dobila u brak" te da nema namjeru s njom dijeliti niti novčića od svoje zarade. Procjenjuje se da je Salomon "težak" 16 milijuna dolara, tri puta više od Andersoninog procijenjenog imetka.

Anderson je prethodno bila u braku s Tommyjem Leejem, s kojim ima dvojicu sinova, a od kojeg se razvela 1998. godine. Za Kida Rocka se udala i razvela 2006., u roku od pet mjeseci. U listopadu 2007. prvi put se udala za Salomona, a u veljači 2008. ona je zatražila poništenje braka kao razlog navodeći "prevaru".

Salomon je 2002. bio u braku sa Shannen Doherty, ali taj je brak poništen nakon devet mjeseci.
 

Pročitajte više