Papaya među 20 najboljih klubova na svijetu

Foto: Press

NOVALJSKA Papaya se ove godine na eminentnom britanskom izboru DJ MAG za najboljih 100 klubova svijeta uspjela popeti za još tri mjesta u odnosu na prošlu te plasirati na izvrsno 20. mjesto.

Britanski DJ Magazine, poznatiji kao DJ MAG, tijekom posljednjeg je desetljeća postao najpoznatiji magazin elektronske glazbe, a posebnu pažnju privlači tijekom svog godišnjeg izbora za Top 100 DJ-a i Top 100 klubova svijeta. O plasmanu DJ-a i klubova odlučuju isključivo glasovi publike, zbog čega su navedene ljestvice postale glavna referentna točka kada se govori o njihovoj popularnosti.

O tome koliko je prestižno ovo priznanje govori i podatak da su se na ljestvici iza Papaye našli mnogobrojni razvikani klubovi i destinacije svijeta kao što su Club Space (Miami), Marquee Nightclub & Dayclub (Las Vegas), Drai's (Las Vegas) i Guaba beach bar (Cipar). Papaya je svojim plasmanom osvojila najviše mjesto među hrvatskim klubovima na ljestvici, a na popisu su se našla još tri naša kluba – Noa Beach klub na 37. mjestu, Aquarius klub na 57. mjestu te dubrovački Revelin klub na 86. mjestu.


 

Pročitajte više