Pink kritizirala Chrisa Browna: Ako ikad budem pjevala na playback, nadam se da ću biti jednako dobra kao on

CHRIS BROWN ponovno se našao pod rafalima kritičara, ali ovaj put ne zbog agresivnih ispada ili suludih komentara već zbog pjevanja na playback. Prošle nedjelje na ceremoniji Billboard Music Awards u MGM Grandu u Las Vegasu, Brown se izblamirao glumeći da pjeva svoju pjesmu "Turn Up The Music".

Brown je odradio live izvedbu singla "Turn Up The Music" pred nakrcanim auditorijem MGM Grand Hotela i Casina u Las Vegasu, a na stageu je napravio show koji se sastojao od pratećih plesača, te BMX profesionalaca koji su izvodili trikove na rampama. Cijela predstava je naljutila pop divu Pink, koja je na Twitteru napisala "...ako ikad budem pjevala na playback, nadam se da ću biti jednako dobra kao on".

Njezin suprug Carey Hart pridružio se kritikama, te komentirao: "Poprilično sam siguran da sam gledao svoju suprugu kako radi isti takav nastup, samo tada je bila u trećem mjesecu trudnoće, i nije pjevala na playback". Bilo je to 2010., kad je Pink nastupala na ceremoniji American Music Awardsa, gdje je pjevala "Raise Your Glass", a na pozornici je također imala rampe i BMX trikove.  "BMX trikovi na pozornici uopće nisu imali veze sa njegovim nastupom na playback", zaključio je Hart.

Pročitajte više