Pink odbrusila svima koji su "zabrinuti" za njezinu kilažu

Foto: Getty Images

NAKON što su se u pojedinim tabloidima pojavile fotografije Pink u nešto punašnijem izdanju, mnogi su se fanovi na Twitteru raspisali o njezinoj kilaži.

Pjevačica je stoga odlučila reagirati na komentare svih "zabrinutih".

"Vidim da su neki od vas, sudeći prema komentarima, zabrinuti za moju kilažu. Radi se o fotkama od prošle večeri s dobrotvorne priredbe za pomoć oboljelima od raka na kojoj sam bila kao podrška mojoj dragoj prijateljici, dr. Maggie DiNome. Ona je dobila nagradu Duke za trud i doprinos borbi protiv raka. Nažalost, moja kilaža vam je daleko važnija", započela je Pink i nastavila: "Priznajem da haljina na fotkama nije izgledala dobro kao u mojoj kuhinji, ali priznajem da sam se u njoj osjećala jako lijepo. U stvari, predivno. Stoga, moji dragi i zabrinuti ljudi, ne brinite za mene. Ja ne brinem. A ne brinem ni za vas. Savršeno sam u redu, savršeno sretan i moje zdravo, senzualno i snažno tijelo dobilo je zaslužen odmor. Hvala na brizi. Voli vas, kolač od sira."

Pjevačica se tako pridružila slavnim mamama kao što su Hillary Duff i Kelly Clarkson koje su progovorile protiv onih kojih kritiziraju njihov izgled i poručuju da bi radije bile zdrave, sretne i snažne žene nego se podređivale holivudskim standardima.

Pročitajte više