Pink ponovno na meti kritičara zbog "široke haljine kojom skriva kilograme", evo što im je poručila

Screenshot: YouTube

PINK, koja je u zadnje vrijeme često na meti kritičara koji je prozivaju da se udebljala i na račun toga ispisuju kilometre idiotskih komentara, ponovno je u centru pozornosti zbog istog "problema". Ovaj put pažnju je izazvala zbog haljine u kojoj se pojavila na dodjeli glazbenih nagrada BMI.

Dežurni komentatori iskoristili su priliku da istaknu činjenicu kako je pjevačica namjerno odabrala preširoku haljinu kojom pokušava prekriti višak kilograma, no, Pink, u svom stilu, i dalje za to sve skupa ne mari previše, a i ovaj put ima poruku za sve one koji se brinu o njenom izgledu.

"Oni misle da je meni važno njihovo mišljenje. Ne znam stvarno na temelju čega su zaključili da su mi bitni. Moram ih ponovno podsjetiti da mi nije briga što misle o meni", rekla je za Entertainment Tonight, te dodala:

"Ustvari se ne snalazim dobro u ovakvim situacijama. Nisam tip osobe koji će se spustiti na taj nivo i odgovoriti im istom mjerom, ali, s druge strane, ne da mi se ni stalno slušati uvredljive komentare i maltretiranje. Stoga im želim poručiti da živim sretan i ispunjen život. Obožavam hranu, obožavam kuhati i obožavam jesti".

Pročitajte više