Pjevač najomraženijeg benda u povijesti ima poruku za antifanove

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIKAD nije postojao "rock" bend koji je imao više mrzitelja nego što ih ima Nickelback, a njihov pjevač, Chad Kroeger, odgovorio je na najnoviji potez ujedinjenih preziratelja.

Nedavno je, naime, pokrenuta crowdfunding kampanja kojom se traži zabrana ulaska Nickelbacka u Veliku Britaniju (i to zauvijek), a Kroeger tvrdi da mu se to jako sviđa. U razgovoru za Pulse of the Radio kazao je da smatra da su kontroverze koje stalno okružuju njegov osobni život i bend urnebesno smiješne.

"Svi ti kritičari su neumorni. Ne prestaju bjesniti na bend. Da su prestali pisati o nama, ne bi bilo nikakvih kontroverzi i vjerojatno bismo se ugasili još prije nekoliko godina. Nemaju pojma da su oni odgovorni što i danas postojimo", poručio je Kroeger.

A nije dugo trebalo da mu odgovore ljudi iza spomenute akcije "Don't Let Nickel Back": "Chad Kroeger je odgovorio na ovu kampanju, rekao je da mu se jako sviđa. Zato očekujemo da svi fanovi Nickelbacka pridonesu odmah, tako ćete ga jako usrećiti. Ako ne podržite naš trud da zabranimo Nickelback, radite protiv Nickelbacka. Zar to želite?", poručuju autori kampanje.


 

Pročitajte više