Pjevačica Martina Vrbos teško ozlijeđena u prometnoj nesreći: "Ja sam žena zmaj, mačka s devet života"

Foto: Facebook

PJEVAČICA Martina Vrbos, doživjela je tešku prometnu nesreću u kojoj je zadobila ozljede glave i kralježnice, pišu srpski mediji.

Nesreća se dogodila na ulazu u Zagreb, a prekjučer je puštena na kućno liječenje.

"Vraćala sam se s klavijaturistom iz Beograda, gdje sam pjevala na jednoj privatnoj zabavi. Jak snijeg nas je pratio cijelim putem, kada je neposredno pred ulazak u Zagreb pored nas projurio auto i nabacio nam veliku količinu snijega pred kottače, na krov i vjetrobran. Izgubila sam kontrolu nad autom, koji se počeo okretati i na kraju je velikom snagom udario u betonsku ogradu. Od šoka sam zanijemila, a klavijaturist je samo rekao: 'Dobro je, živi smo!', rekla je u kratkoj izjavi za srpski Svet Plus.

"Od bola se nisam maknula sa sjedala, a ubrzo je stigla Hitna pomoć koja me je prevezla u bolnicu gdje su me pregledali. Zadržana sam tu noć kako bi pratili je li sve u redu, a ustanovljene su ozljede glave, kralježnice i grudnog koša, kao i natučenost cijelog tijela. Sada sam kod kuće i morat ću mirovati deset dana, a onda me čeka fizikalna terapija. Nažalost, moj auto je totalno uništen", rekla je.

Martinu smo i sami nazvali. Dobili smo je u Crnoj Gori gdje se pjevačica trenutačno odmara i puni baterije za koncerte koje bi trebala održati u Budvi u četvrtak i petak. "Istina je, imala sam prometnu nesreću, ali kako vidite, živa sam i zdrava. Dobro se osjećam. Jedem ribu, pijem, nastojim zaboraviti što se dogodilo. Ja sam vam žena zmaj, mačka s devet života", zaključila je pjevačica koju smo prošle godine u ovo doba gledali u reality showu "Survivor", gdje je pokazala svoju izdržljivost.

 

Pročitajte više