Playground NYE Croatia Festival: Ludi doček u metropoli

Foto: Press

PLAYGROUND NYE CROATIA Festival 2015 je novogodišnji festival elektronske glazbe u organizaciji stranog promotora iz Engleske i Via tours turističke agencije koji će se prvi puta održati u Zagrebu i to u trajanju od dva dana - doček te repriza dočeka. Očekuje se veliki broj stranaca, a ukupni broj posjetioca mogao bi doseći brojku od 5000 dnevno.

Organizatori, uz podršku TZ grada Zagreba i Grada Zagreba, najavljuju najveći spektakl u regiji te dolazak velikih imena svjetske elektronske scene koja će biti objavljena krajem listopada. Trenutno su objavljena samo hrvatska imena uz dodatak Plastik Funka koji su se proslavili svojim hitom "WHO".

Organizatori su prije objave kompletnog line-upa pustili u prodaju SUPER EARLY BIRD ulaznice, koje će poskupjeti nakon objave svih imena. Trenutno najavljena imena su Plastik Funk, Vanillaz, Kosta Radman, Nicola Moreno te Joe2Shine koji su svi dobro poznati na hrvatskoj elektronskoj sceni. Organizatori najavljuju da će objaviti još osam dodatnih stranih imena koja bi trebala potvrditi da će ovaj festival biti najveći doček elektronske glazbe u regiji.

Trenutne cijene regularnih karata su 199,00 kn za dva dana odnosno 119,00 kn za jedan dan, te 499,00 kn za dva dana odnosno 199,00 kn za jedan dan VIP tretmana.

Ulaznice možete kupiti putem Entrio ticketing sustava ili pak na njihovim prodajnim mjestima. Organizatori su za one izvan Zagreba omogućili kupnju paketa sa spavanjem, koje možete pogledati na ovdje.

Više informacija oko samog eventa može se dobiti putem službene web stranice. Bitno je napomenuti da su Super early bird ulaznice u prodaji u ograničenom broju, odnosno do isteka zaliha ili do objave kompletnog line-upa.

Pročitajte više