Podvrgla se operacijama i trpjela nevjerojatne bolove ne bi li izgledala kao Jessica Rabbit

Screenshot: YouTube

PENNY BROWN dvije je godine provela povećavajući svoje grudi i sužavajući struk kako bi što više izgledala kao Jessica Rabbit iz animirano-igranog filma "Tko je smjestio Zeki Rogeru?".

Podvrgla se operaciji povećanja grudi, a korzete ponekad nosi i po 24 sata kako bi suzila svoj struk za nevjerojatnih 40 centimetara. Isprva ga je nosila puna četiri mjeseca i pritom trpjela, kako sama kaže, nevjerojatne bolove i poremećaje sna, ali dodaje i da se trud isplatio.

"Uvijek sam imala uzak struk, velike bokove i ogromne sise. Htjela sam učiniti to još ekstremnijim, dramatičnijim i ljepšim", rekla je Penny.

Njezin je uzor Jessica Rabbit postala Jessica Rabbit koju Penny smatra "senzualnom, jakom i ekstremnom" te ju je odlučila kopirati u stvarnom životu, a njezin suprug Cooper smatra da se nitko ne može više približiti izgledu Jessice.

No, Penny planira dodatne operacije grudi i nastavak nošenja korzeta koji u ekstremnim slučajevima može ozbiljno ugroziti zdravlje.

"Neki ljudi govore da uništavam svoje tijelo te da ne izgledam prirodno. Neki su mi prijetili smrću, ali volim svoje tijelo", zaključuje Penny.

Pročitajte više