Pojavio se i video Baretovog vrijeđanja publike: Pušite kurac, mater vam jebem!

Screenshot: Goran Tošić/YouTube

GORAN BARE i Majke prekinuli su svoj subotnji koncert u Kanfanaru već nakon prve pjesme.

Koncert na kojem je bilo jedva stotinjak gledatelja održao se u šatoru gdje je organizator pripremio sve kako bi se publika dobro zabavljala, javlja Regional Express.

Bare, koji je i ovog puta bio alkoholiziran, ušao je u svađu s malobrojnom publikom zbog dobacivanja, a da mu osim dobacivanja nije legla ni atmosfera dalo se zaključiti na samo početku koncerta kada je Bare dobacio: "Koji ste kurac došli ovamo, bolje idite doma, struja je skupa!"

Nakon odsvirane pjesme iz publike su krenula dobacivanja nekolicine posjetitelja, a kako je Bare reagirao nakon toga pogledajte u videu:

Predgrupa na koncertu bio je pulski sastav Oliver Kovach te je njihov nastup prošao u dobrom raspoloženju.

Problemi su navodno nastali nakon što je oduševljena publika tražila da odsviraju bis, što je zasmetalo Bareta.

Pulski sastav je potom odsvirao još jednu pjesmu nakon čega je započeo koncert Majki na kojem se odmah moglo primijetiti da je Goran Bare pod vidnim utjecajem alkohola, zbog čega se ubrzo počeo svađati s pojedincima iz publike.

Majke su odsvirale jednu pjesmu, no s prekidima te je uskoro prekinut cijeli koncert. Bare se navodno bahato ponašao i pritom vrijeđao publiku, nakon čega je iz šatora ispraćen u pratnji zaštitara.

Neprimjereno se ponašao i nakon izlaska iz šatora, a zamalo se našao i u fizičkom obračunu.

Pročitajte više