Policija u Zagrebu vreba bicikliste: "Oprez! U tijeku je velika akcija kažnjavanja"

Foto: Sindikat biciklista

NA FACEBOOK stranici Sindikata biciklista objavljena je danas obavijest o tome da policija na području Zagreba zaustavlja bicikliste. "OPREZ! U tijeku je veća policijska akcija kažnjavanja biciklista! Osim poznate lokacije kod Stare Save, patrole su kod Bundeka i u Maksimirskoj. Vozite oprezno! Javljajte nam svoja iskustva s policijom na mail: info@sindikatbiciklista.hr. Nažalost, Zagreb samo deklarativno podržava bicikliranje, sve (ne)aktivnosti nadležnih gradskih službi pokazuju upravo suprotno", stoji u objavi.

Neki od korisnika koji su komentirali ovu obavijest na Facebooku tvrde da policija na bicikliste vreba i u drugim dijelovima Zagreba, točnije, na Zapruđu, ali i u Zaprešiću. I dok neki osuđuju ovu akciju ("Ma smeće, na nama su našli zarađivati..."), drugi u svemu ne vide ništa sporno ("90 posto nas vozi bez kacige i signalizacije... O poštivanju pravila da ne govorimo... Nakotilo nas se... Treba napokon uvesti red... Budimo objektivni...).

 

OPREZ! U tijeku je veća policijska akcija kažnjavanja biciklista! Osim poznate lokacije kod Stare Save, patrole su kod...

Posted by Sindikat biciklista on Wednesday, 12 August 2015

Pročitajte više