Pomaknut datum premijere nove sezone "Twin Peaksa"

Foto: Press

OBOŽAVATELJI kultne serije "Twin Peaks" već su se jednom pošteno zabrinuli kad je objavljeno da se David Lynch možda povlači s projekta snimanja novih epizoda koje je najavljeno u listopadu prošle godine.

Lynch se navodno odlučio povući jer mu, kako je sam izjavio na Facebooku, nisu ponudili dovoljno novca da scenarij odradi onako kako je on to zamislio. No, ubrzo potom slavni je redatelj preko Twittera poručio da će ipak on režirati cijelu novu sezonu, koja bi trebala biti i duža od najavljenih devet epizoda - spominje se čak njih 18.

A mnogi će se obožavatelji sad ponovno razočarati. Naime, kada je bilo riječi o premijeri prve epizode nove sezone hit-serije, spominjala se iduća, 2016. godina, no, čini se da se to ipak neće dogoditi tada. Kako je najavio Mark Frost, koautor scenarija i jedan od producenata, nove epizode nećemo gledati prije 2017. godine.

"Ovo je veliki izazov za sve nas. Ne samo da se želimo vratiti tamo gdje smo stali, nego želimo i podignuti sve na to višu razinu i snimiti još bolju seriju. Scenarij je završen, a snimanje treće sezone serije počinje u rujnu, tako da nove epizode možemo očekivati 2017. godine", dodao je Frost, kako prenosi Indie Wire.

 

Pročitajte više