Ponosna sponzoruša: Stariji muškarci su na nju potrošili više od 2,6 milijuna kuna

Foto: Twitter

DJEVOJKE koje izlaze samo sa starijim situiranim muškarcima postale su zanimljive filmašima i svjetskim medijima. Preko servisa Seekingarrangement.com mlade studentice pronalaze sponzore, a kao što smo već pisali, tom se temom bavi dokumentarni film "Sugar Daddy, Sugar Baby" koji je istražio "scenu" na kojoj mlade djevojke uz pomoć interneta pronalaze bogataše koji im u razmjenu za vezu daju novac, darove i egzotična putovanja.

Jedna od njih je i djevojka koja je prekinula vezu sa zaručnikom, kojeg je voljela, samo zato što on nije bio multimilijunaš. Sad izlazi samo s bogatim starijim muškarcima, koji su dosad na nju potrošili 250.000 funti (više od 2,6 milijuna kuna).

Buduća medicinska sestra Alex Munoz samu sebe opisuje kao "sugar baby", a tvrdi da je postala ovisna o raskošnom stilu života koju joj pruža hodanje s multimilijunašima.

"Ja ih zovem 'sugar daddies'. Ovisna sam o njima", započela je svoju priču za Mirror.

Jedan od njih dosad je dao 52.000 funti za njenu školarinu, drugi joj je kupio 80.000 funti vrijedan Bentley, a treći joj je kupio kuću vrijednu 117.000 funti (i dao za polog još 13.000 funti). Četvrti udvarač bio je najekstravagantniji pa joj je kupio panteru koju je nazvala Blacky i nekoliko konja.

Međutim, kad je Alex upoznala svog bivšeg dečka Caesara Romera, skrivala je od njega kako je živjela prije veze s njim. No nakon tri godine i zaruka više nije mogla. Prekinula je vezu jer joj je previše nedostajao stari način života.

"Hodala sam sa sponzorima godinama, a Caesar mi jednostavno nije mogao pružiti takav stil života. Bio je jako drag i zgodan, ali u konačnici, draži su mi dragulji od ljubavi", rekla je djevojka, koja je sa sponzorima počela hodati kad je imala 21 godinu.

"Čula sam za stranicu za spojeve sa sponzorima Seeking Arrangement. U to sam vrijeme bila švorc i shvatila sam da ne mogu ništa izgubiti. Oduvijek sam voljela starije muškarce. Dobro sam se slagala s njima i privlačili su me. Uskoro sam se redovito viđala s nekoliko različitih sponzora", ispričala je Alex.

Nakon godine dana mogla si je kupiti kuću, nakon što je dobila 13.000 funti od jednog sponzora, čime je platila polog. On je tada platio preostalih 117.000. Tvrdi da se seksa samo s jednim sponzorom, dok je ostaloj četvorici samo pratnja. S Caesarom je prohodala 2012. godine, no nije odustala od drugih muškaraca.

"Voljela sam Caesara. Posjedovao je vlastitu građevinsku tvrtku i mogao se brinuti za mene, no lagala sam mu. Provodila sam vrijeme sa sponzorima dok sam bila u vezi s njim. Nije mu bilo jasno kako si mogu priuštiti neke stvari kao studentica sestrinstva. Kupila sam nekoliko parova cipela Christian Louboutin jer se nisam mogla odlučiti koja mi se boja više sviđa i primijetila sam izraz na njegovom licu. Otada sam skrivala vrećice iz dućana, jer mu nisam mogla objasniti otkud mi novac za dizajnersku odjeću. Vratila sam i Bentley, jer je postavljao previše pitanja o njemu", ispričala je.

S ostalim muškarcima viđala se nekoliko puta tjedno, čak i kad se u rujnu prošle godine preselila kod zaručnika.

"Skrivala sam iPad i mobitel da Caesar ne bi vidio da su mi sponzori slali poruke. Bila sam paranoična zbog toga, pa sam povremeno blokirala njihove brojeve kako mi mobitel ne bi zvonio", otkrila je.

Dva mjeseca nakon useljenja Caesar ju je zaprosio. "Bila sam oduševljena i rekla sam da, ali s vremenom sam shvatila da ne mogu imati sve. Morala sam donijeti odluku".

Četiri mjeseca kasnije raskinula je zaruke. "Rekla sam mu da više ne funkcioniramo. Nisam željela biti okrutna i reći mu da želim raskošniji stil života", tvrdi.

Nakon prekida njen je bivši zaručnik shvatio zbog čega su zapravo prekinuli.

O vezama sa sponzorima Alex kaže: "To je stvar dogovora, oni vole provoditi vrijeme sa mnom, a ja volim provoditi vrijeme s njima". Uz njihovu je pomoć platila trogodišnji studij sestrinstva na Sveučilištu West Coast. Njen glavni "dečko", koji zarađuje oko 18 milijuna funti godišnje, plaćat će više od 17.000 funti godišnje kako bi ona diplomirala. Trenutno je na prvoj godini od njih tri. U slobodno vrijeme vodi tvrtku za čišćenje, koju je pokrenula novcem koji joj je dao drugi sponzor.

"Kad sam bila mlađa tražila sam dizajnerske torbice i skupu odjeću, no sad znam što je važno. Zato ih tražim da mi plate obrazovanje", rekla je.

Oni je odvode na večere u skupe restorane i na odmore u mondena ljetovališta. U garaži joj se ponovno nalazi Bentley, a ovog puta uz njega je parkiran i Mercedes. "Stvarno sam ovisna o tome, mislim da ću se na kraju udati za sponzora", zaključila je Alex. 

Pročitajte više