Ponovno bijesna: Kirstie Alley prijeti da će se osvetiti Leahi Remini zbog kritiziranja scijentološke crkve

Foto: JLP

SCIJENTOLOŠKA CRKVA nerijetko se nalazi na udaru medija, ali i svojih bivših članova.

Jedna od njih je i glumica Leah Remini, poznata po ulozi u humorističnoj seriji "Kralj Queensa", koja je nakon napuštanja scijentologije odlučila progovoriti o nekim tajnama koje joj se nisu svidjele tijekom vremena koje je provela kao njena sljedbenica.

Tako ju je i nedavno kritizirala u američkoj emisiji "Ples sa zvijezdama", što je natjeralo vjerniju sljedbenicu scijentološkog nauka da na svom Twitter profilu objavi "prijetnju" kolegici glumici, piše Radar.

Kirstie Alley, zvijezda "Kafića Uzdravlje", žestoko je branila svoju religiju u mnogim napadima, pa je tako i ovaj put zaprijetila Leahi Remini. "Ovo je jedan od onih dana kad bih se mogla osvetiti istinom", napisala je Alley na svom Twitteru. "Zli nas ljudi tjeraju naprijed".

Žustra zagovornica scijentologije citirala je i Oscara Wildea: "Ovo sam naučio: Nije krivo ono što netko čini, već ono što zbog toga postane", očito se referirajući na Remininine osude crkve.

Podsjetimo, Leah Remini napustila je scijentologiju nakon 30 godina, a razlog je bio to što joj nije bilo dozvoljeno raspitivati se gdje je supruga scijentološkog vođe, Davida Mascavigea. Tim je činom izazvala bijes mnogih koji su smatrali da je u krivu.

Pročitajte više