Ponovno se okupile simpatične "rugobe": Najružniji pas na svijetu je Walle

Foto: Guliver/Getty Images

U PETALUMI, u Kaliforniji, održano je 25. po redu svjetsko natjecanje na kojem se izabire najružniji pas na svijetu, a ove godine, prvo je mjesto pripalo mješancu bigla, boksera i baseta.

Njegovo je ime Walle i premda nosi ovu nimalo laskavu titulu, mnogi bi mogli konstatirati kako je simpatični četverogodišnji mješanac iz Kalifornije daleko od najružnijeg psa na svijetu.

Ipak, suci su odlučili, a jedan od njih, Brian Sobel, Walleu je dao sljedeći "kompliment": "Ovaj pas izgleda kao da je Photoshopom sastavljen od različitih pasa i nekih drugih životinja".

Njegova vlasnica Tammie Barbee bila je malo blaža: "Ljudi mi prilaze i govore da s mojim psom nešto ozbiljno ne valja, ali ipak ga volim".

Međutim, tajna vjerojatno leži u njegovom bizarnom geganju koje je "impresioniralo" suce, a to je i jedan od razloga zbog kojih je osvojio prvo mjesto i novčanu nagradu od 1500 dolara, a uz novac dolazi i slava pa će se Walle idućeg tjedna pojaviti u NBC-jevom "Today Showu" i talk-showu Jimmyja Kimmela.

Pročitajte više