Posinak slavne Barbre Streisand beskućnik je koji kopa po smeću u potrazi za hranom

Foto: Guliver Image/Getty Images

JESS BROLIN, sina supruga Barbre Streisand, odnosno njen posinak, izbačen je iz stana, te odbija prihvatiti pomoć obitelji čije se bogatstvo procjenjuje na oko 300 milijuna funti.

Unatoč slavnoj pomajci, pjevačkoj legendi Barbri Streisand, i ocu Jamesu Brolinu, glumcu i televizijskoj zvijezdi, Jess danas kopa po kontejnerima u potrazi za hranom. 

41-godišnji Jess spava na ulici u gradu Ojaiju, nešto više od 100 kilometara udaljenom od luksuzne rezidencije u Malibuu gdje borave Barbra Streisand i njegov otac.

Jess Brolin dane provodi na ulici.

"Ponekad spava iza trgovina, u biti bilo gdje, a na ovom području noći znaju biti veoma hladne. Kada ga tako vidite, nikada ne biste pomislili da je član tako slavne i bogate obitelji. Tužno je to", rekao je nepoznati izvor za Mirror.

Jess Brolin naslijedio je zakladu 1995. nakon smrti svoje majke, prve žene Jamesa Brolina, Jane Cameron Agee, koja je bila aktivistica za prava životinja. Jessijeva majka poginula je u automobilskoj nesreći.

"Čini se da je potrošio sav novac, više ne može plaćati ni stanarinu. Neko je vrijeme spavao u napuštenom kamionu", rekao je jedan od Jessijevih prijatelja. 

 

Pročitajte više