Potpuno zamračila: Kad imaš ovakvu djevojku, a "lajkaš" fotke drugih cura, onda to ne završi dobro

Screenshot: YouTube

PONEKAD se stvarno čini da današnjim tinejdžerima Facebook nije donio puno toga dobrog.

A ako ćemo u obzir uzeti priloženi video koji je nedavno objavljen na internetu - donio im je mogućnost za psihopatsko uhođenje. Barem kad su u pitanju osobe koje za to imaju predispozicije.

Naime, Brobible je objavio video koji prikazuje ponašanje jedne djevojke po imenu Jasmine, nakon što je naišla na to da je njezin dečko Brandon "lajkao" fotku svoje prijateljice. To joj je bio okidač za totalno ludilo, a kad je ona krenula verbalno (i fizički) ga napadati, on je odlučio sve snimiti.

"Zašto nisam dovoljno dobra za tebe?", započela je svoj bijesni ispad Jasmine i nastavila:  "Zašto si lajkao njezine fotografije? Zašto?!". A kad joj je Brandon odgovorio da je to napravio zato što mu je to prijateljica, za Jasmine to nije bio dobar odgovor. Ustvrdila je da je dotična djevojka "kurva" i nastavila ga napadati, a u nekom trenutku čak je uspjela u razgovor ubaciti i da je Brandon to napravio jer je "isti kao njegov otac". Osim toga, saznali smo i da je Jasmine bila ta koja je ustvari varala (i/ili slala gole fotke), iako su tad "bili u prekidu četiri dana", ali to ju nije spriječilo da Brandonu poruči da je i on sigurno bio nevjeran samo da ga još nije ulovila.

Video je prvo objavljen na LiveLeaku odakle je uklonjen, ali nije trebalo dugo da se pojavi na YouTubeu. Naravno, uvijek postoji šansa da je sve inscenirano, ali to nije spriječilo komentatore na internetu da se zabavljaju.  Pogledajte njihov "fajt", ali pripremite se na puno psovki.

Pročitajte više