Povratak cara koji je nasmijao svijet: Legendarni "tumač" odlučio unovčiti svoju slavu

Screenshot: YouTube

THAMSANQA JANTJIE stekao je svjetsku "slavu" zahvaljujući potpuno besmislenom tumačenju znakovnog jezika tijekom ispraćaja Nelsona Mandele.

I dok su pojedine udruge bijesno reagirale na njegove besmislice, ostatak svijeta bio je oduševljen zabavnom predstavom koju je tom prilikom izveo.

Jantjie je nedavno odlučio unovčiti svoju slavu i pristao sudjelovati u reklami izraelske kompanije koja ga je odlučila angažirati u marketinškoj kampanji za svoju novu aplikaciju.

Neki su i kritizirali njihovu odluku da angažiraju čovjeka koji je zbog psihičkih problema završio na liječenju, ali Max Bluvband iz Livelensa smatra da ne postoji ništa negativno u plaćanju čovjeka koji je ima određenih problema.

"Zaključili smo da je lik koji je imao najgori nastup u povijesti, najbolja osoba za nas. Na kraju dana, shizofrenik je plaćen i odradio je kvalitetnu kampanju. Vidimo to kao tužnu priču sa sretnim završetkom", rekao je Bluvband.

Podsjetimo, Jantjie se od prosinca nalazi na liječenju, ali u veljači, tvrtka je poslala svoje ljude da dogovore da ga nakratko puste kako bi snimio reklamu.

Pročitajte više