Poznata Osječanka se brutalno narugala protivnicima dojenja u javnosti

Screenshot: YouTube

NA DRUŠTVENIM mrežama u posljednje se vrijeme žestoko raspravlja o dojenju u javnosti, a u raspravu se uključila i jedna američka Hrvatica. Majkama koje doje smetaju brojne predrasude koje društvo ima prema njima.

Upravo protiv tih predrasuda i osoba koje ih gaje na svom se YouTube kanalu pobunila Kristina Kuzmić Crocco, 36-godišnja Osječanka s američkom adresom. U svom videu Kristina ismijava sve koji misle da majke ne bi trebale dojiti u javnosti.

Ona ima troje djece, 12-godišnjeg Lucu, desetogodišnju Mateu i jednogodišnjeg Arija, a upravo su je iskustva koja je proživljavala dok ih je dojila u javnosti potaknula da snimi video.

Kao "argumente" za zabranu dojenja u javnosti navodi da to traumatizira prolaznike i ljudima daje ideju da grudi služe za nešto drugo osim za napaljivanje muškaraca.

"Čak i ako koristite jedan od onih pokrivača, nitko ne garantira da ga dijete neće pomaknuti. I što onda? Vaše grudi bit će otkrivene sekundu. Ili čak dvije!", naglašava Kristina.

Drugim ženama poručuje da majke ne doje djecu u javnosti jer su ona gladna, već zato što žele zavesti njihove muževe svojim grudima punim mlijeka.

"Mi smo mame, mi ne trebamo izlaziti u javnost. Odrekle smo se tog prava kad smo počele rađati. Ne trebamo idi u shopping, u restorane ili imati društveni život", ističe sarkastično.

Osječanka Kristina je početkom rata otišla u Ameriku, gdje je pokrenula popularni kulinarski blog. Prije četiri godine pobijedila je u reality showu "Your OWN Show" koji je producirala medijska kuća Oprah Winfrey i pokrenula vlastitu TV emisiju "The Ambush Cook".

O njenom videu o dojenju u javnosti piše čak i Daily Mail. 

Pročitajte više