Poznati redatelj još jednom optužen za seksualno zlostavljanje

Foto: Guliver Image/Getty Images

NEDUGO nakon što je povučena jedna tužba za seksualno zlostavljanje protiv Bryana Singera, javio se još jedan čovjek koji tvrdi da je mu je slavni redatelj naudio.

Muškarac u ranim 20-ima javio se policiji u svibnju tvrdeći da ga je Singer seksualno zlostavljao 23. ožujka 2013. godine u New Yorku te je trenutno u tijeku istraga, javlja New York Daily News.

Vijest o istrazi stiže nakon što je Michael Egan, 32-godišnjak koji je tvrdio da ga je Singer zlostavljao kad je bio tinejdžer, povukao svoju tužbu na sudu na Havajima.

Singerov odvjetnik, Marty Singer, odbacio je nove optužbe nazvavši ih lažnima: "Moj klijent nije se upustio ni u kakve neprimjerene ili nezakonite radnje u New Yorku niti bilo gdje drugdje".

Podsjetimo, Egan je u svojoj tužbi u travnju tvrdio da je Singer vrebao ranjive tinejdžere krajem '90-ih u sklopu "grozomornog seksualnog kartela". U njoj je stajalo da je Singer Egana zlostavljao dok je bio maloljetan na partyjima na kojima su se konzumirale velike količine droge i alkohola u Los Angelesu i na Havajima. Nakon brojnih komplikacija, Egon je zasad odustao od tužbe, ali navodno samo privremeno, dok ne nađe novog odvjetnika.
 

Pročitajte više