Poznati redatelj optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnog mladića

Foto: JLP

BRYAN SINGER, redatelj najpoznatiji po filmu "Privedite osumnjičene" i nekoliko nastavaka "X-Mena", optužen je da je seksualno zlostavljao tinejdžera na jednom od opscenih holivudskih partyja, piše TMZ.

U tužbi stoji da je spomenuti tinejdžer, koji sad ima oko 30 godina, bio "namamljen u vilu u Encinu" kad je imao 14 ili 15 godina kako bi nazočio zabavi koja je imala reputaciju da uključuje "seksualni kontakt između odraslih muškarca i mnogih tinejdžera koji su tamo bili prisutni".

Osim toga navodi se da je Singer mladiću dao alkohol i ponudio mu ulogu u jednom od svojih filmova te mu kazao kako "ova skupina kontrolira Hollywood". U tužbi stoji da mu je redatelj pružio oralni seks te ga nakon toga prisilio da mu uzvrati uslugu, ispod vode u bazenu.

Također, dječaku je redatelj drugom prilikom, prema navodima u tužbi, ponudio i razne droge, uključujući kokain.

Redateljev odvjetnik Marty Singer kazao je: "Tvrdnje protiv Bryana Singera potpuno su neutemeljene. Uvjereni smo da će biti oslobođen krivnje u ovoj apsurdnoj tužbi. Očito je da se ovime želi privući pažnja u trenutku kad Bryanov novi film treba izaći na tržište".
 

Pročitajte više