Prava zvijezda interneta: Ova je mačka toliko popularna da se s njom fotografirao i Robert De Niro

Foto: Gulliver Image/Getty Images

OVA PRESLATKA mačka ima svoju odjevnu liniju, knjigu, milijune sljedbenika na Facebooku i Twitteru, a kao najnovije crtice u svom životopisu može upisati upoznavanje s holivudskim zvijezdama i prikazivanje debitantskog filma na jednom od najslavnijih festivala u svijetu, Tribeca Film Festivalu.

A upravo je to ono što je ovu mačku iz američke internetske zvijezde pretvorilo u globalnu: na crvenom se tepihu s njom odlučio fotografirati slavni Robert De Niro i tako joj omogućio da u slavi možda čak i pretekne dosadašnju najveću mačju zvijezdu na internetu: Grumpy Cata.

Lil Bub zaradila je titulu "najslađe mačke interneta" pretežno zahvaljujući svom neobičnom izgledu: zbog rijetke deformacije kostiju ne može do kraja zatvoriti usta, nema ni zube pa joj jezik stalno izlazi van, a deformacija je zahvatila i njezine šapice, prenosi Daily Mail.

Njezina je slava započela kad ju je vlasnik Michael Bridavsky počeo fotografirati s glazbenicima koji su dolazili u njegov studio u Indiani. Fotke bi objavljivao na blogu kako bi zabavio prijatelje, ali uskoro je počeo primati poruke neznanaca koji su ga tražili još. Samo nešto više od godine dana kasnije Lil Bub ima 127.000 fanova na Facebooku, još tisuće na Twitteru i YouTubeu, a sve detalje o njoj možete naći i na Tumblru. Ima i svoju knjigu, a slavu joj je definitivno zapečatio De Niro pozirajući s njom na promociji "njezina" filma "Lil Bub and Friends" na Tribeci ove srijede.

Pročitajte više