Prave sirove strasti: 57-godišnja Sharon Stone pozirala potpuno gola

Foto: FameFly

SHARON STONE skinula je baš sve krpice i pojavila se potpuno gola na stranicama rujanskog izdanja magazina Harper's Bazaar. Time je 57-godišnja glumica dokazala da je i dalje pravi seks simbol.

Zvijezda "Sirovih strasti" i 23 godine nakon snimanja tog filma ima što pokazati, pa vjerujemo da će ovaj broj osim žena, mahnito kupovati i muškarci.

"Da sam vjerovala da biti seksi znači pokušavati biti ono što sam ja bila u 'Sirovim strastima', svi bismo danas imali težak dan", rekla je.

Ove jeseni Sharon će glumiti i producirati novu seriju "Agent X", u kojoj glumi ulogu potpredsjednice Sjedinjenih Američkih Država.

Osim golišavim fotkama, Sharon je iznenadila i iskrenim priznanjima u popratnom intervjuu. Ispričala je da je nakon moždanog udara 2001. godine prošla težak oporavak, a dvije je godine ponovno učila govoriti i hodati. Plastične operacije joj zbog toga više ne padaju na pamet, no priznala je da koristi filere.

"Ljudi danas koriste filere u tolikoj mjeri da je to postalo poput tretmana ljepote. Kao da imate na sebi maskaru i filer. To je mnogo bolja opcija od toga da vam režu lice i da na kraju izgledate kao da vam je lice usisano", rekla je.

Otkrila je da se probudila u bolničkoj sobi 2001. godine i pitala liječnika umire li, a on joj je odgovorio da joj se krv izlijeva u mozak.

"Rekla sam: 'Trebala bih nazvati majku', a on je odgovorio: 'U pravu ste. Uskoro biste mogli izgubiti mogućnost govora'. Krvarenje je bilo toliko jako da je moj mozak gurnut prema mom licu", ispričala je. 

Pročitajte više