Prekid najčudnijeg holivudskog para: "Tim ima klasičnu krizu srednjih godina"

Foto:Splash

BILA je to uvijek jedna od najčudnijih veza u showbusinessu, a nakon 13 godina veze, Tim Burton i Helena Bonham Carter više nisu zajedno.

Glasnogovornik je potvrdio: "Tim Burton i Helena Bonham Carter prekinuli su ranije ove godine i nastavili biti prijatelji i roditelji svojoj djecu. Zamolio bih vas da u ovo vrijeme poštujete njihovu i privatnost njihove djece".

Bilo je prilično jasno da nešto nije u redu još prošle godine kada su paparazzi uhvatili Burtona u zagrljaju njegove mlade asistentice, ali par tada nije komentirao napise. Međutim, tabloidi su se raspisali o lošem zdravstvenom stanju glumice koja, navodno, teško podnosi stres izazvan prekidom.

"Helena je bila jako uznemirena na jednom okupljanju ranije ovog mjeseca. I ostali su gosti primijetili da joj je loše. Stvarno je uznemirena. Sve je to još uvijek svježe, a i djeci su tek rekli prije dva tjedna", govori jedan obiteljski prijatelj.

Drugi pak dodaje: "Tim ima klasičnu krizu srednjih godina. Sve njezine prijateljice smatraju da je ispao grozan stari klišej. Helena mu je dala dovoljno vremena da se sredi".

Otprije je poznato da Helena i Tim nisu živjeli u istoj kući, a Helena je jednom prilikom priznala da samo ponekad dijele krevet zbog "problema s hrkanjem": "Ja pričam u snu, a on hrče. Isto tako, on pati od nesanice pa mora gledati TV kako bi lakše zaspao. Meni treba tišina".

Podsjetimo, par se upoznao prije 13 godina na snimanju "Planete majmuna", a redatelj ju je često opisivao kao svoju muzu i otad se pojavila u svim njegovim igranim filmovima, a trenutno glumi u nastavku "Alise u Zemlji čudesa" gdje će reprizirati ulogu Crvene Kraljice.

Neki su prepoznali znakove problema i u činjenici da je njegov novi film "Big Eyes" prvi igrani film u kojem se nije pojavila Helena.

Pročitajte više