Prekinuli Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić: "Od ovako strastvene veze zaista nismo niti očekivali da završi uobičajeno!"

Foto: Getty/Facebook

NAKON nekoliko mjeseci nagađanja bubnjar Cubisma Hrvoje Rupčić priznao je kako su on i glumica Zrinka Cvitešić okončaki svoju vezu, piše Story.

Hrvoje Rupčić o prekidu se oglasio na svom Facebook profilu, sarkastično komentirao "dramu" oko prekida i komentirao vijest koja će se pojaviti u sutrašnjem broju Storyja. Prenosimo u cijelosti njegovu reakciju:

EKSKLUZIVNO: "ZRINKA I HRVOJE VIŠE NISU ZAJEDNO !!!"
Kako sam saznao iz "povjerljivih izvora", sutra ponovno počinje medijsko zabavljanje rvackog puka kojima su draži šareni časopisi od dobrih knjiga, mojim privatnim životom. Iako niti argumenti tipa:"Ne kužim zašto me gnjavite, pa pred vratima vam čeka njih stotine koji bi dali sve da pišete o njima a ja vas ignoriram, vrijeđam i omalovažavam!" nisu urodili time da me puste na miru osjetio sam potrebu da ih preduhitrim i dam vam informaciju iz prve ruke, odnosno od sebe.

"JEDINI SAZNAJEMO PRAVU POZADINU PREKIDA ZRINKE I HRVOJA"
Naime, već se duže šuška u Zagrebu da između Zrinke i mene ne cvjetaju ruže. No da je istina toliko šokantna, nisam niti sam znao. Konačnu potvrdu da je sve to istina dobio sam kada sam na svom profilu vidio da sam promjenio status veze u "u vezi sa..." ...i šokirao sam se!!! Uz to sam vidio i da sam promijenio naslovnu fotografiju što je meni bio apsolutni dokaz da je istina daleko dramatičnija nego što sam to mislio.
Odmah sam nazvao svog odvjetnika i upitao ga imam li temelja tužiti sebe za objavljivanje ovakvih neprovjerenih i vjerojatno neistinitih informacija, na što je on rekao da još nije imao takav slučaj, ali da temelja svakako ima. Nazvao me za 10 minuta i rekao da misli da je najbolje da se dogovorim sam sa sobom mimo suda da bi izbjegao povlačenje po medijima i sudske troškove. Rekao mi je da smatra da je iznos od 10.000 eura fer naknada za takve duševne boli koje sam sam sebi nanio iznošenjem takvih neprovjerenih informacija. Uz to mi je rekao da u tekstu svakako napišem "navodno" i "iz povjerljivih izvora", jer će me to sačuvati od eventualnih budućih tužbi. Rekao sam mu da nemam 10.000 eura koje bi trebao sam sebi isplatiti, te sam ga zamolio da me zamoli da se pričekam da mi uplate odrađene, a još neuplaćene svirke. Zato ovim putem apeliram i na sve moje dužnike da mi uplate moj zarađeni novac da bi si mogao isplatiti naknadu za duševne boli, te da ne bih morao na taj iznos još isplatiti sebi kamatu.

"KAKO JE DO PREKIDA UOPĆE DOŠLO"
Kako naša veza od samog početka nije bila obična, tako se nije mogao očekivati niti običan kraj. Naime, kraj se desio kada su se pojavili problemi koji nismo bili u stanju riješiti i tako je uzrok raspada bio uzrok, a kao posljedica svega se desila posljedica. Od ovako strastvene veze zaista nismo niti očekivali da završi uobičajeno!
"APEL"
Ovim putem također molim sve svoje fb prijatelje da me izvještavaju o daljnjem tijeku ove medijske trakavice, jer ja sam takve (zapravo nikakve) medije ne pratim, pa "čak niti kada pišu o meni". Također će mi to dati dobre smjernice koga od Vas da eventualno maknem sa liste prijatelja, jer zaista ne vidim ništa zajedničko između sebe i ljudi koji prate takvu štampu!
Ovo je samo moj mali prilog sveobuhvatnoj međunarodnoj akciji pod nazivom:"If you can't fight them, join them!"
Eto, dragi prijatelji. KAD JE BAL, NEK JE MASKENBAL!


 

Pročitajte više