Prelijepa manekenka srami se svog skakutanja u "nevidljivim tangicama"

Screenshot: YouTube

PRELIJEPA manekenka Emily Ratajkowski proslavila se golišavom ulogom u spotu za "Blurred Lines" Robina Thickea i Pharella Williamsa. Njeno pojavljivanje u tangama boje kože muškarcima se urezalo u pamćenje, a njoj osiguralo ulogu u filmu "Nestala" uz bok Bena Afflecka i Rosamund Pike. I sad kad je postala zvijezda, Emily tvrdi da je pojavljivanje u tom spotu bila velika greška.

U intervjuu za magazin InStyle rekla je da je taj spot "prokletstvo koje ju je obilježilo". Nabrojala je da se otada pojavila u već spomenutoj "Nestaloj" te "We Are Your Friends", te izrazila negodovanje što ljudi i dalje pričaju o tom spotu.

"Kad god mi netko priđe i počne pričati o 'Blurred Lines', pomislim zar ozbiljno i dalje pričamo o videu koji je snimljen prije tri godine", rekla je.

Za one koji se nekim čudom ne sjećaju Emilyne uloge, on je cura koja u tangicama boje kože skakuće oko Robina. Tekst pjesme po nekima veliča silovanje, pa su se neka sveučilišta pobunila i tražila zabranu spota.

Kao da to nije dovoljno, pjesma je bila povod za poprilično javan sudski proces koji je završio tako da su autori ove pjesme morali isplatiti 7,4 milijuna dolara obitelji Marvina Gayea, zbog nevjerojatne sličnosti ove pjesme s njegovom "Got to Give IT Up".

Emily je sebe u intervjuu za Cosmopolitan prošle godine opisala kao feministicu te se čudila zašto je javnost tako reagirala na malo golotinje u spotu.

Sad se i ona distancira od spota, no zaboravlja da bez njega ne bi bila poznata. 

Pročitajte više