Pretili svećenik iznenadio žiri "X Factora": Šokirao ih kilažom pa oduševio glasom



ČLANOVI žirija talent showa "X Factor", nemalo su se iznenadili kad su na pozornici ispred sebe ugledali Freddieja Combsa, svećenika iz Tennesseeja u Sjevernoj Karolini. Freddie je pred njih stigao u kolicima koje je gurala njegova supruga Kay, prenosi Yahoo! Britney Spears, Demi Lovato, Simon Cowell i L. A. Reid bili su šokirani njegovom pretilošću. Naime, ovaj 41-godišnji "sluga Božji" težak je nevjerojatnih 245 kilograma.

"Bio sam prikovan za krevet i nikada nisam izlazio iz kuće. Nitko me nije čuo kako pjevam. Moj najveći san je dati nadu ljudima moje veličine", izjavio je Freddie.

Njihov prvotni šok zamijenilo je oduševljenje i to u trenutku kad je Freddie pustio glas. Njegovu izvedbu "Wind Beneath My Wings" Bette Midler nazvali su "nebeskom". Britney Spears naglasila je kako je njegov glas "šokantno nevjerojatan", dok ga je Demi  nazvala "jakim, lijepim glasom". Freddie je 2009. godine težio 417 kilograma i bio blizu smrti, no nakon toga je dijetom i vježbanjem uspio izgubiti čak 182 kilograma.

Pročitajte više