Priča koja je raznježila internet: Nedavno preminula djevojčica pisala je "budućoj sebi"

Foto: Facebook

TAYLOR SCOUT SMITH iz Tennesseeja preminula je prije nekoliko dana od upale pluća.

Njeni su roditelji i stariji brat ostali shrvani zbog gubitka voljenog člana obitelji, 12-godišnje Taylor, no jedna će im njena gesta poslužiti kao najljepši podsjetnik na njen kratak život, piše Daily Mail.

Pospremajući Taylorinu sobu, roditelji su pronašli pismo koje je djevojčica napisala "budućoj sebi", a koje bi trebalo biti otvoreno za deset godina.



"Draga Taylor, kako si? Život je sada prilično jednostavan (deset godina ranije). Znam da ti se čini da kasnim, ali dok ovo pišem zapravo sam uranila: čestitam na završetku srednje škole! Ako je nisi završila, vrati se i nastavi se truditi. Jesi/jesmo li na fakultetu? Ako ne, razumijem. Na kraju svega, jako smo razumne", pisala je malena Taylor.

Rečenica koja je posebno dirnula njene roditelje bila je ona zadnja: "Podsjećam, napisala sam ovo prije deset godina. Mnogo se dobrih i loših stvari dogodilo, ali to je život i s tim se moramo pomiriti".



Njen otac, Tim Smith, bio je shrvan nakon što je pokopao svoju prerano preminulu kćer, no tvrdi kako mu je vjera pomogla da prebrodi teško razdoblje. "AKo je Božje vrijeme, onda je Božje vrijeme. On ju je volio više no što bismo mi ikad mogli, tako jako da joj je rekao 'pođi samnom'", rekao je Smith za CBS11.

Pročitajte više