Priča o posrnulom rokeru postaje sve luđa: Tvrdio da je agent CIA-e i da mora ubiti predsjednika Obamu

Foto: Splash

POSRNULI frontmen rock skupine Creed, Scott Stapp, prošlog je mjeseca hospitaliziran u psihijatrijskoj ustanovi nakon što je na svom Facebook profilu objavio video u kojem govori o svojoj financijskoj situaciji.

Stappova supruga Jaclyn Stapp, s kojom je roker bio u braku više od osam godina, predala je papire za razvod tvrdeći da je Stapp zbog droga postao "paranoik koji je više puta prijetio da će ubiti sebe i svoju obitelj".

Roker je nedavno vlastitoj supruzi rekao da je "agent CIA-e" i da je njegova misija "izvršiti atentat na predsjednika Obamu", zbog čega je ona bila prisiljena nazvati policiju. Snimke poziva dokopao se TMZ, a na snimci možemo čuti Jaclyn i njezinu sestru kako prijavljuju incident i tvrde da je Stapp "jako bolestan".

Prema pisanju TMZ-a, Stapp je policiji rekao da je njegova bivša supruga ukrala njegovih 6 milijuna dolara, a kada je zbog toga s njom ušao u svađu, ona je uzvratila tako što ga je pokušala smjestiti u ludnicu. Policija je također utvrdila da 41-godišnji roker nije pokazivao znakove psihičke nestabilnosti zbog koje bi morao biti zadržan.

S druge strane, Stapp je svojevremeno bio opterećen Obamom, a u nedavnom je intervjuu američkog predsjednika okrivio za svoje novčane probleme.

"Tijekom 2012. bio sam na promotivnoj turneji za svoju knjigu 'Sinner's Creed' te sam na kanalu Fox News izrazio svoju zabrinutost, ali razočaranost predsjednikom Obamom. Samo dva mjeseca nakon te izjave, porezna je počela blokirati moje račune. Vjerujem da je situacija s poreznom definitivno posljedica mojih izjava o predsedniku. Apsolutno. Sto posto", rekao je Stapp.

U svakom slučaju, priča o posrnulom rokeru se nastavlja, a nedavno je izgubio i skrbništvo nad svoje troje djece.

Pročitajte više