Priče o mirnom razvodu lažne: Tom Cruise napravit će sve kako bi Suri uvukao u scijentologiju



KATIE HOLMES bila je toliko odlučna u tome da zaustavi uključivanje svoje kćeri u scijentološki kult da je tu stavku čak navela i u dokumentima za rastavu braka, ali čini se da joj ta želja ipak neće biti ostvarena.

Prema najnovijim izvješćima napisi o "prijateljskom razvodu" bili su samo varka za medije i  Katine klauzule o scijentologiji u životu njezine kćeri neće zaustaviti Toma Cruisea da Suri uključi u svoju religiju, javlja Daily Mail.

Tom će napraviti sve kako bi scijentologija bila dijelom Surina života

Prema neimenovanim izvorima glumac je odlučan u naumu da šestogodišnja Suri bude dijelom scijentoloških rituala te je njezino uključivanje u religiju planirao godinama. Neće dozvoliti da taj plan propadne bez borbe: "Tom će učiniti sve kako bi izašao kao pobjednik. Sve će staviti na kocku - kuće, jahte, novac. Njegovo je bogatstvo veće od 250 milijuna dolara i jasno je dao do znanja da je spreman potrošiti apsolutno sve na borbu za Suri. Ono što ga je stvarno šokiralo je činjenica kako je pomno Katie planirala ovaj razvod, a čitavo mu vrijeme govorila da ga voli. Bio je shrvan time, a onda su se te emocije pretvorile u ljutnju.", izjavio je "prijatelj" za Star.

Već ju je počeo uključivati u scijentološke rituale


A prema navodima Us Weeklyja, Tom je već iza Kateinih leđa započeo proces koji bi trebao djevojčicu očistiti od emotivnih i mentalnih "problema" i usmjeriti je na put prosvjetljenja: "Tom je iza Kateinih leđa počeo "ispitivati" Suri. A u tim se ispitivanjima postavljaju vrlo uznemirujuća pitanja i Katie je vidjela promjenu na svojoj kćeri" izjavio je još jedan neimenovani izvor.

Vijest o nagodbi u Holmes-Cruise razvodu pojavila se u medijima ovog ponedjeljka, a objašnjeno je da je Katie dobila puno skrbništvo nad kćerkom te da je Tomu zabranjeno da djevojčicu na bilo koji način uključuje u religiju.

Katie se vratila katoličanstvu

U međuvremenu medije je preplavila vijest da se Holmes registrirala kao vjernik u njujorškoj crkvi Saint Francis Xavier te na taj način formalno potvrdila povratak katoličkoj vjeri i potpuno odvajanje od scijentologije: "Svi su oduševljeni što nam se Katie pridružila. Još nije prisustvovala misi, ali kad se na to odluči bit će dočekana otvorenih ruku", izjavio je član crkvenog zbora za Huffington Post.

Pročitajte više