Prijetio 62-godišnjoj susjedi mačem jer mu je prigovorila zbog posuđene knjige



MUŠKARAC iz Minnesote ovog tjedna uhićen je zbog "terorističkih prijetnji". Naime, 29-godišnji Christopher Meusburger prije nekoliko dana posudio je od svoje 62-godišnje susjede knjigu, a kad ju je pročitao nije joj pozvonio na vrata da je vrati već ju je ostavio ispred ulaza od stana. Starija žena prigovorila mu je kako ne cijeni knjige i tuđe vlasništvo na čega je Christopher poludio. Počeo je psovati  susjedi te je gurati u prsa kao da se hoće tuči s njom.

"Da nisi tako slaba, ozbiljno bih te ozlijedio", prijetio se, a nakon toga je odjurio u svoj stan i vratio se s mačem u rukama. Susjeda je bila prestrašena te je izjavila kako se bojala za svoj život. Vidjela je da je Christopher pod utjecajem alkohola i nije znala što da radi, piše Pioneer Press.

Nakon toga je počeo mahati po hodniku zgrade s mačem, a susjeda je pobjegla u svoj stan te nazvala policiju. Mladić je priveden te je u krvi imao 1,8 promila alkohola. Kad ga je policajac upitao je li zna zašto je u pritvoru, odgovorio mu je: "Zato jer sam idiot". Policija je u njegovom stanu pronašla još niz oružja poput nunčaka i bodeža. Optužen je za terorističke prijetnje zbog posjedovanja velikog broja oružja te čeka izlazak pred suca. Nije poznato koju je knjigu posudio od susjede kojoj je prijetio.

Pročitajte više