Prince Jackson raskrinkao tetu Janet i zaprijetio: Ne prestanete li lagati, ja ću nastaviti govoriti istinu

NE NAZIRE se kraj drami u obitelji Jackson.

O čitavoj je aferi odlučio progovoriti i najstariji Michaelov sin, Prince Michael, koji je preko Twittera ovog četvrtka objavio prijetnju svojim stričevima i tetama.

Prince je objavio screenshot navodne prepiske od ponedjeljka 23. srpnja sa svojim stričevima i tetama u kojima zahtjeva da djeci dozvole da pričaju sa svojom bakom Katherine, koja im se naknadno javila idući dan. Na taj je zahtjev Janet Jackson, čini se, odgovorila rečenicom: "Ne dajte im, molim vas".



Prije no što je objavio snimku prepiske Prince je napisao: "Čekao sam pravi trenutak da otkrijem i svoju stranu priče. Otac me oduvijek upozoravao na neke ljude. Iako sam sretan što se baka vratila, nakon razgovora s njom shvatio sam koliko su joj lagali. Ljut sam i povrijeđen. Slika koju ću objaviti je dokaz razgovora koji sam započeo s nekim članovima obitelji. Na to je stigao odgovor, ali oni nisu znali da ga ja mogu vidjeti. Čitavo ovo vrijeme uskraćivali su nam kontakt s bakom. Ako nastavite sa svojim lažima, ja ću nastaviti govoriti istinu".

Nedugo zatim objave se uklonjene s Princeovog Twittera, da bi se naknadno ponovo pojavile, prenosi Radar Online. Nakratko se pojavila poruka: "Ovi tweetovi nisu naši", objavljena s računala, za razliku od prethodnih Princeovih objava koje su objavljivane putem iPhonea, ali ona je ubrzo nestala.

Pročitajte više