Pripremite se za vruće ljetne kadrove sa Zakintosa: Hrvatski apsolventi kreću u novi pohod na Grčku!

U TIJEKU su zadnje pripreme za veliku reprizu prošlogodišnjeg ludila zvanog "Zakintos". Hrvatski apsolventi i ove godine u organizaciji najpoznatije turističke agencije za mlade na ovim prostorima - Collegium, u velikom broju posjetit će najjužniji otok u Jonskome moru, čija je plaža Navagio po mnogima jedno od najljepših mjesta na svijetu.

Kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga zajedno s TBF-ovcima i grupom Connect ispratiti će još jednu generaciju apsolvenata. Veliki After Summer Beach Festival 2012.  na Zakintosu se održava od 28. rujna do 7. listopada.

Mlađe generacije studenata već tradicionalno ne mogu dočekati svoje pravo apsolventsko putovanje, tako da se za putovanje na Zakintos prijavljuju i grupice ljudi mlađih generacija, jer ionako pojedinci idu i po četiri puta zaredom na "svoje grčko apsolventsko putovanje". Opustite se i osjetite čari samog juga Europe te odletite na 10 dana daleko od svakodnevnih problema... i kreni, i kreni, i adio problemi!



Na Zakintos u dobrom društvu putuje i lijepa pobjednica ovogodišnjeg Index Miss bikini natječaja, 19-godišnja Kristina Bralo iz Zagreba. Index će se i ove godine potruditi da ne ostanete zakinuti ni za jedan vrući detalj s užarenih plaža Zakintosa i nezaboravnih apsolventskih partyja. Dok čekate nove vruće kadrove, prisjetite se još jednom kako je lani bilo u Grčkoj - BEST OF ZAKINTOS 2011.

Pročitajte više