Priznao da ima samo deset centimetara: Evo zašto me nije sram što sam "kratak"

Foto: Facebook 

NOVI statistički podaci tvrde da je prosječna veličina penisa 13,1 centimetara, manje nego što se dosad vjerovalo, no što ako ste među onima kojima je i to puno?

Priznati to je jako teško, no našla se hrabra duša koja je na svom blogu objavila kako je to živjeti s malom alatkom, a njegovo priznanje postalo je internetski hit.

Njegovo je ime Ant Smith, a taj 47-godišnji inženjer iz Londona otkrio je zašto je odlučio s javnošću podijeliti najintimnije informacije, ali i kako je uvijek biti kratak.

"Prošle godine napisao sam pjesmu i post o potištenosti zbog penisa. Bilo je to bolno autobiografski, ali što je teže bilo pisati, to mi se činilo važnijim da to učinim. Imam 48 godina, a s tom se tugom borim već desetljećima, iako sam sretno oženjen. Muškarci imaju veliki kapacitet za emocionalno negiranje, pa dok nas se ne suoči s našom ranjivošću, mi ćemo se praviti da ona ne postoji", rekao je za Daily Mail.

O temi malog penisa razgovarao je u alkoholiziranom stanju s novim, ali dobrim prijateljem, kojem je priznao da je zbog toga zabrinut.

"Bio sam jako pijan i nije mi se dala ponovno lagati. Na moje iznenađenje, on je također bio zabrinut zbog veličine svog penisa. Mislio sam da smo u sličnoj situaciji pa sam pristao da otkrijemo brojke. Rekao mi je da ima 15 centimetara, na što sam ja rekao da imam 10, a olakšanje na njegovom licu je bilo i više nego vidljivo. Reći istinu bilo je stvarno oslobađajuće i bilo je lijepo umiriti prijatelja. Tada sam shvatio koliko su besmisleni naši strahovi i da bih mogao pomoći mnogima", ispričao je.

Zbog toga je na svom blogu objavio post, u nadi da će muškarci u istoj situaciji biti iskreni kako bi posložili realniju sliku što je normalna veličina penisa, za razliku od one koju se može vidjeti u pornićima i reklamama.

Sljedećih mjeseci izvodio je svoju pjesmu na nekoliko mjesta u Londonu, a nakon svakog nastupa dobio je podršku od barem jednog muškarca kojem je bilo drago da se tema veličine načela.

"U rujnu prošle godine mediji su primijetili što radim i počeo sam davati intervjue diljem svijeta. Činilo se da sam našao magičnu formulu, način razgovora o toj temi koji nije bio prebolan. Odjednom su svi pričali o mom malom penisu, koji savršeno radi", našalio se.

Osobno je odgovarao tisućama muškaraca koji su mu se javljali, a u jednom trenutku to mu je postalo preteško. U tom trenutku dobio je ponudu za snimanje dokumentarca, pa je pristao na nju misleći kako je to način da odgovori baš svima na njihova pitanja.

"Kako bih napravio nešto trajnije osnovao sam Stranku malih penisa. Zbog toga sam morao razmisliti o svim pitanjima vezanima uz to, što je bila avantura i za mene jer sam većinu života živio u negiranju malog penisa", dodao je.

Da ima mali penis shvatio je prilično rano.

"Sjećam se da sam s 13 godina u svlačionici navlačio šorc dok sam na sebi još uvijek imao dugački zimski kaput. Tada nisam znao što je zabrinutost oko veličine penisa, ali sam svejedno to radio. Odrastajući sam shvatio da me djevojke često pozivaju van, valjda sam bio zgodan, a s 18 godina sam patio jer su me drugi mladići u svlačionici ismijavali zbog veličine penisa. Postao sam toliko sramežljiv da sam odgađao svoj prvi seks", ispričao je.

Tvrdi da je u drugim područjima života bio uspješan, ali u tom nije.

"Bio sam loš u seksu, ne zbog toga što sam kratak, nego zato što sam se bojao vježbati i nisam vjerovao da bi moglo biti nešto od mene u tom području. Srećom, nakon samo 17 godina moja supruga me uvjerila u suprotno", rekao je.

Zato Strankom malih penisa želi potaknuti druge da budu hrabriji u tom području.

"Vjerujem da j na neki način Stranka malih penisa učinila svijet ljepšim mjestom", zaključuje Ant. 

Pročitajte više