Profesorica bila prisiljena dati otkaz zbog fotki u bikiniju, a to ju je dovelo do naslovnice Hustlera

Foto: Hustler

OLIVIA SPRAUER profesorica je iz Amerike koja je u svibnju bila prisiljena dati otkaz u srednjoj školi na Floridi nakon što je ravnatelj naletio na njezine fotke u bikiniju.

Ova 26-godišnjakinja ubrzo nakon toga dobila je podršku javnosti, ali i novi zamah u "rezervnoj" karijeri: počeli su joj se nuditi poslovi snimanja kampanja za donje rublje, hostesiranje pa čak i editorijal za Hustler. Ipak, tad je ova 26-godišnjakinja, koja radi pod umjetničkim imenom Victoria James, tvrdila da ponudu Hustlera nikad neće prihvatiti, budući da "ne želi pozirati raširenih nogu, što je njihova specijalnost".

Ipak, okolnosti su se očito promijenile, budući da upravo ona krasi naslovnicu novog broja časopisa, piše Huffington Post. U promotivnom tekstu predstavlja je se kao "bikini nastavnicu koja na naslovnici predstavlja svoju unutarnju Lolitu", a njezin seksi editorijal proteže se na 14 stranica.

"Ako će mi skidanje popraviti život, onda je to pozitivna stvar za mene", izjavila je te potom objasnila i zašto je ipak odlučila pristati na fotkanje za Hustler: "Bili su ustrajni. Bili su nevjerojatno profesionalni i uglađeni na svakom koraku procesa".
 

Pročitajte više