Proglasili ga herojem zbog ovog poteza usred predavanja, a zapravo samo nisu imali pojma što radi

Foto: Twitter

JEDAN je student iz Mississippija odbio biti gladan na predavanju na faksu pa je sa sobom ponio mali grill i napravio si sendvič sa slaninom dok je sjedio u prvom redu. Barem je tako mislio internet.

Njegovo je ime Roman Ehrhardt i postao je internetska senzacija nakon što je jedna njegova kolegica na Twitteru podijelila fotku na kojoj si on spravlja ručak u učionici. Ipak, ovaj student zadnje godine komunikacija zapravo je završavao projekt unutar kojeg je trebao prekršiti neku društvenu normu. Bez obzira na to, vršnjaci u neznanju oduševljeno su ga počeli hvaliti na Twitteru.

"Ekipa, ovaj tip si radi sendvič u grillu na predavanju", objavila je Britt Reynolds u ponedjeljak, nakon čega je fotka podijeljena nekoliko tisuća puta, a mnogi su Romana prozvali herojem. Jedan tviteraš čak ga je nazvao "budućim vođom", dok ga je drugi hvalio za "progresivno razmišljanje".

Nakon nekog vremena Britt je napisala: "Cijela prostorija sad miriši po slanini i ja ne mogu biti sretnija. Nikad ga nisam upoznala, ali ne mogu biti ponosnija nego što jesam".

Dodala je i da se profesor cijelo vrijeme samo smijao.

A razlog za to bio je taj što je znao što se događa. Tjedan dana prije Roman ga je pitao može li izvesti sve ovo na njegovom predavanju, na što je on pristao i još mu i pomogao oko detalja. Nakon što se priča proširila internetom, Roman je sve objasnio u postu za BuzzFeed i prilično razočarao sve one koji su ga dotad nazivali odvažnim herojem.

Pročitajte više